Přijímací řízení SZŠ

Aktuální informace

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2025/2026 do oborů vzdělání:

53-41-M/03        praktická sestra
53-41-M/02        nutriční asistent
53-43-M/01        laboratorní asistent
53-44-M/03        asistent zubního technika
 

Praktická sestra

  • Kód oboru a typ studia: 53-41-M/03 studium pro absolventy základních škol
  • Forma a délka studia: denní čtyřleté
  • Způsob ukončení studia: maturitní zkouška
  • Charakteristika oboru: praktická sestra Typ: PDF dokument, Velikost: 326.52 kB
  • Kritéria přijímacího řízení: kritéria PS Typ: PDF dokument, Velikost: 328.23 kB

Nutriční asistent

  • Kód oboru a typ studia: 53-41-M/02 studium pro absolventy základních škol
  • Forma a délka studia: denní čtyřleté
  • Způsob ukončení studia: maturitní zkouška
  • Charakteristika oboru: nutriční asistent Typ: PDF dokument, Velikost: 311.96 kB
  • Kritéria přijímacího řízení: kritéria NA Typ: PDF dokument, Velikost: 328.27 kB

Laboratorní asistent

  • Kód oboru a typ studia: 53-43-M/01 studium pro absolventy základních škol
  • Forma a délka studia: denní čtyřleté
  • Způsob ukončení studia: maturitní zkouška
  • Charakteristika oboru: laboratorní asistent Typ: PDF dokument, Velikost: 320.49 kB
  • Kritéria přijímacího řízení: kritéria LA Typ: PDF dokument, Velikost: 328.29 kB

Asistent zubního technika

  • Kód oboru a typ studia: 53-44-M/03 studium pro absolventy základních škol
  • Forma a délka studia: denní čtyřleté
  • Způsob ukončení studia: maturitní zkouška
  • Charakteristika oboru: asistent zubního technika Typ: PDF dokument, Velikost: 330.71 kB
  • Kritéria přjímacího řízení: kritéria AZT Typ: PDF dokument, Velikost: 331.43 kB
  • Školní přijímací zkouška: modelování a kreslení Typ: PDF dokument, Velikost: 334.61 kB
  • Kritéria hodnocení školní PZ: kritéria ŠPZ Typ: PDF dokument, Velikost: 288.66 kB
  • Výběr termínu ŠPZ: 15. nebo 16. dubna 2025 Typ: PDF dokument, Velikost: 193.61 kB
  • Kurz zubním technikem na zkoušku: informace 2025 Typ: PDF dokument, Velikost: 258.41 kB

 

Kontaktní osoba

Helena Švancarová